Дизайн журналу
Дизайн журналу
Автоматична Соковижималка

Toromac

Автоматична Соковижималка Торомак спеціально розроблений своїм потужним виглядом, щоб запропонувати новий спосіб споживання свіжовичавленого апельсинового соку. Створений для максимального видобутку соку, він призначений для ресторанів, кафетерій та супермаркетів, а його преміальний дизайн дозволяє приємно пережити смак, здоров'я та гігієну. Він має інноваційну систему, яка ріже плід вертикально і стискає половинки за допомогою обертового тиску. Це означає, що максимальна продуктивність досягається без стискання або торкання оболонки.

Пивна Етикетка

Carnetel

Пивна Етикетка Дизайн етикетки пива в стилі модерн. Етикетка пива також містить багато деталей про процес заварювання. Дизайн також підходить для двох різних пляшок. Це можна зробити, просто надрукувавши дизайн на 100-відсотковому дисплеї та 70-відсотковому розмірі. Етикетка підключена до бази даних, що забезпечує, щоб кожна пляшка отримала унікальний номер наповнення.

Ідентичність Бренду

BlackDrop

Ідентичність Бренду Це персональний проект брендової стратегії та ідентичності. BlackDrop - мережа магазинів та брендів, що продають та розповсюджують каву. BlackDrop - це персональний проект, розроблений спочатку для того, щоб задати тон та креативний напрямок особистого позаштатного творчого бізнесу. Цей фірмовий стиль створений з метою позиціонування Aleks як надійного консультанта з бренда у спільноті стартапів. BlackDrop розшифровується як гладкий, сучасний, прозорий стартап-бренд, який має на меті стати позачасовим, впізнаваним, лідером у галузі.

Фотографічна Серія

U15

Фотографічна Серія Проект художників використовує особливості будівлі U15 для створення асоціації з природними елементами, присутніми в колективній уяві. Користуючись будівельною будовою та її частинами, її кольорами та формами, вони намагаються викликати більш конкретні місця, такі як Китайський кам'яний ліс, Американська башта диявола, як загальні природні ікони, як водоспади, річки та скелясті схили. Для надання різної інтерпретації у кожній картині художники досліджують будівлю за допомогою мінімалістичного підходу, використовуючи різні ракурси та перспективи.

Годинник

Argo

Годинник Argo by Gravithin - це годинник, дизайн якого надихає секстант. На ній є гравірований подвійний циферблат, доступний у двох відтінках, глибокому синьому та чорноморському, на честь міфічних пригод корабля Арго. Його серце б'ється завдяки швейцарському кварцовому руху Ronda 705, а сапфірове скло та міцна матована сталь 316 л забезпечують ще більший опір. Він також є водостійким 5ATM. Годинник випускається у трьох різних кольорах корпусу (золотому, сріблястому та чорному), двох відтінках циферблату (Deep Blue та Black Sea) та шести моделях ременів, у двох різних матеріалах.

Дизайн Інтер’Єру

Eataly

Дизайн Інтер’Єру Eataly Toronto пристосований до нюансів нашого зростаючого міста і призначений для посилення та розширення соціальних обмінів за допомогою універсального каталізатора чудової італійської їжі. Тільки підходить, що традиційний та витривалий "пассаджата" - це натхнення для дизайну Еаталі Торонто. Цей позачасовий ритуал бачить, що італійці щовечора виходять на головну вулицю та площу, прогулюються та спілкуються та періодично зупиняються в барах та магазинах по дорозі. Ця серія досвіду вимагає нового, інтимного масштабу вулиць у Блурі та Бей.