Дизайн журналу
Дизайн журналу
Динамік

Black Hole

Динамік Чорна діра створена на основі сучасної інтелектуальної технології, і це портативний динамік Bluetooth. Він може бути підключений до будь-якого мобільного телефону з різними платформами, а також є USB-порт для підключення до зовнішнього портативного накопичувача. Вбудоване світло може використовуватися як настільне світло. Крім того, привабливий вигляд Чорної діри робить його таким привабливим домашнім посудом, який можна використовувати в дизайні інтер’єру.

Портативний Динамік Bluetooth

Black Box

Портативний Динамік Bluetooth Це портативний динамік Bluetooth. Він легкий і маленький і має емоційну форму. Я створив форму динаміків Black Box, спростивши форму хвиль. Для прослуховування стереозвуку у нього є два динаміка, лівий і правий. Також ці два динаміки є частиною форми хвилі. Одна - позитивна форма хвилі та одна - негативна форма хвилі. для використання цей пристрій може підключати пару до інших електронних пристроїв, таких як мобільний та комп’ютер через Bluetooth, і відтворює звук. Крім того, він має спільний доступ до акумулятора. Збираючи два динаміки, на столі з’являється чорний ящик, коли він не використовується.

Торговий Центр

Ad Jinli

Торговий Центр Цей проект відновив старі будівлі на міській ділянці і надає новій функціональній місії будівлям відповідати новим функціональним вимогам. Дизайнери намагаються змусити людей сприймати сучасний стиль у чотирирівневому місті від трансформації фасаду будівлі до дизайну інтер'єру, щоб забезпечити цілісність реалізації проекту.

Портативний Динамік

Seda

Портативний Динамік Seda - це базовий функціональний пристрій інтелектуальної технології. Утримувач ручки в центрі - це організатор простору. Крім того, цифрові функції, як USB-порт та Bluetooth-з'єднання, роблять його портативним плеєром та динаміком з домашньою зоною. Світловий бар, вбудований у зовнішнє тіло, працює як настільний світло. Також привабливий вигляд розкоші робить його таким привабливим домашній посуд, який можна використовувати в дизайні інтер’єру. Також краще використовувати простір - одна з важливих особливостей Seda.

Офіс

Phuket VIP Mercury

Офіс Спираючись на тему відкритості та поглибленого дослідження бренду, дослідив дизайн та створив візуальну інтеграцію зорової розширюваності та історії бренда з планетою як головним творчим елементом. План вирішив наступні три проблеми з новими візуальними мисленнями: баланс відкритості та функцій простору; Поділ та поєднання функціональних областей простору; Регулярність та зміна базового просторового стилю.

Веб-Сайт

Travel

Веб-Сайт Дизайн використовував мінімалістичний стиль, щоб не перевантажувати досвід користувача зайвою інформацією. Також дуже важко використовувати мінімалістичний стиль в туристичній індустрії, оскільки паралельно з простим і чітким дизайном користувач повинен отримати повну інформацію про свої подорожі, і це не просто поєднувати.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.