Дизайн журналу
Дизайн журналу
Багатоквартирний Корпус

Best in Black

Багатоквартирний Корпус Best in Black - проект, спрямований на створення нового типу житлового будинку. Дизайн інтер'єру квартир являє собою індустріальний дизайн, що відповідає мексиканській архітектурі, вибрані матеріали - це ідея для дива в громадських приміщеннях і теплий вигляд квартир, що контрастує з чистим тверезим фасадом. Чотири фасади чітко натхненні випадковим розміщенням ігрових форм Tetris, що утворюють стіни та вікна будівлі, створюючи освітлені атмосфери, що створюють комфорт для користувача.

Розкішний Гібридний Фортепіано

Exxeo

Розкішний Гібридний Фортепіано EXXEO - елегантний гібридний фортепіано для сучасних просторів. Його унікальна форма втілює тривимірний синтез звукових хвиль. Клієнти можуть повністю налаштувати своє фортепіано, щоб він гармоніював із його оточенням як декоративне мистецтво. Це високотехнологічне фортепіано виготовлено з екзотичних матеріалів, таких як Carbon Fiber, преміум класу автомобільної шкіри та аерокосмічного класу. відтворює широкий динамічний діапазон грандіозних фортепіано через аудіосистему потужністю 200 Вт, 9 колонок. Спеціальна вбудована батарея дозволяє фортепіано виконувати до 20 годин за один заряд.

Продажний Будинок

Zhonghe Kechuang

Продажний Будинок Цей проект переслідує глибину та точність матеріалу, технології та простору та підкреслює цілісність функції, структури та форми. Завдяки поєднанню освітлювального ефекту та нових матеріалів, що становлять найкращі естетичні елементи, досягти мети передового дизайну, дати людям необмежене відчуття технології задуму.

Житловий Будинок

Casa Lupita

Житловий Будинок Каса Лупіта віддає належне класичній колоніальній архітектурі Меріди, Мексики та її історичних околиць. Цей проект передбачав реставрацію касони, яка вважається об'єктом спадщини, а також архітектурного, інтер'єрного, меблевого та ландшафтного дизайну. Концептуальна передумова проекту - поєднання колоніальної та сучасної архітектури.

Cifi Пончик Дитячий Садок

CIFI Donut

Cifi Пончик Дитячий Садок Дитячий садок CIFI Donut приєднаний до інтернату. Для того, щоб створити місце для дошкільної освіти, що поєднує практичність і красу, воно намагається поєднати торговий простір з простором освіти. Завдяки кільцевій структурі, що поєднує тривимірні простори, будівля та ландшафт гармонійно поєднуються, утворюючи місце для діяльності, сповнене розваг та виховного значення.

Лікер

GuJingGong

Лікер Культурні історії, що передаються людьми, представлені на упаковці, а візерунки пиття дракона чітко промальовані. Дракона шанують у Китаї і символізує сприятливість. На ілюстрації, Дракон виходить пити. Оскільки його приваблює вино, він обертається навколо пляшки вина, додаючи традиційні елементи, такі як Сянцюн, палац, гора та річка, що підтверджує легенду про данину вина Гуцзін. Після відкриття коробки з’явиться шар паперової картки з ілюстраціями, щоб коробка отримала загальний ефект відображення після відкриття.