Дизайн журналу
Дизайн журналу
Підвісна Лампа

Snow drop

Підвісна Лампа Snow Drop - це стельове та модульне освітлення. Його зручністю є регулювання його світності модуляцією завдяки гладкій шківі. Крок за кроком, граючи з противагою, користувач може збільшити і зменшити світність. Модуляція цієї конструкції нагадує різні етапи цвітіння підсніжника від початку тетраедром до кінця чотирма фракталами трикутника. Старовинна бурштинова кулька Едісона вставляється в чотиригранну ексклюзивну коробку, виготовлену з опалесцентного білого сплетення, коли конструкція закрита.

Ручний Прес

Kwik Set

Ручний Прес Багатоцільовий шкіряний ручний прес - це інтуїтивна, універсально розроблена машина, яка спрощує життя повсякденних шкіряних крафтерів та максимально використовує ваш невеликий простір. Це дозволяє користувачам вирізати конструкції зі шкіри, відбитків / рельєфу та встановлювати обладнання з 20-ти плюс індивідуальними плашками та адаптерами. Ця платформа розроблена з нуля як продукт, що провідний у класі.

Годинник

Pin

Годинник Все почалося з простої гри на уроці творчості: тема була «годинник». Таким чином, були переглянуті та досліджені різні настінні годинники як цифрові, так і аналогові. Початкова ідея була започаткована найменш значущою площею годин, яка є шпилькою, на якій годинники зазвичай висять. Цей тип годинника включає циліндричний стовп, на якому встановлені три проектори. Ці проектори роблять три існуючі ручки однаковими, ніж у звичайних аналогових годин. Однак вони також проектують номери.

Автомобільний Дашкам

BlackVue DR650GW-2CH

Автомобільний Дашкам BLackVue DR650GW-2CH - це камера приладової панелі спостереження, яка має просту, але витончену циліндричну форму. Монтаж агрегату простий, і завдяки обертанню на 360 градусів він легко регулюється. Близькість даш-ками до лобового скла мінімізує вібрації та відблиски та дозволяє зробити ще більш плавні та стабільні записи. Після ретельного дослідження, щоб знайти ідеальну геометричну форму, яка могла б гармоніювати з особливостями, для цього проекту була обрана циліндрична форма, яка забезпечувала елементи стабільності та регульованості.

Табурет

Tri

Табурет Табурет в натуральному кедровому твердому тілі працював з верстатами з ЧПУ, а особливість ручної обробки полягає в тому, що він формується з блоку кедра з твердого дерева, необроблений 50 х 50, поверхня шліфується вручну за допомогою крупинок наждачного паперу, роблячи матову поверхню і гладкою на дотик Форми та колірна гамма конкретного кедрового дерева полягає в тому, щоб мати натуральне масло, яке захищає його, робить його функціональним об'єктом і практичним в його обслуговуванні, м'яким дизайном, що покращує природний матеріал, крім того, його аромат можна говорити про дизайнерський чуттєвий дотик , затишок та аромат.

Ваза

Flower Shaper

Ваза Ці серії ваз є результатом експериментів із можливостями та обмеженнями глини та власноруч побудованого 3D-глиняного принтера. Глина м'яка і податлива при мокрому стані, але при висиханні стає твердою і крихкою. Після нагрівання в печі, глина перетворюється на міцний, водонепроникний матеріал. Основна увага приділяється створенню цікавих форм і фактур, які важко і забирають багато часу, використовуючи традиційні методи. Матеріал та спосіб визначали структуру, текстуру та форму. Всі разом працюють, щоб допомогти формувати квіти. Інших матеріалів не додано.