Дизайн журналу
Дизайн журналу
Багатофункціональний Стіл

Portable Lap Desk Installation No.1

Багатофункціональний Стіл Ця портативна портативна установка №1 призначена для того, щоб забезпечити користувачам робочий простір, який є гнучким, універсальним, зосередженим та охайним. Стіл складається з надзвичайно простого рішення для кріплення стіни та може зберігатися плоско до стіни. Стіл, виготовлений з бамбука, можна зняти з настінного кронштейна, що дозволяє користувачеві використовувати його як стільницю для ноутбуків у різних місцях будинку. Стіл також містить канавку вгорі, яку можна використовувати як підставку для телефону або планшета для покращення користувальницької роботи продукту.

Склянки Для Води Та Алкоголю

Primeval Expressions

Склянки Для Води Та Алкоголю Яйцеподібні кришталеві келихи з похилим вирізом. Проста крапля склоподібної рідини, натуральна лінза, захоплена в яскраві кришталеві келихи, які радісно гойдаються на округлості, зберігаючи свою стійкість завдяки продуманому розташуванню матеріалів. Їх гойдання створюють невимушену і веселу атмосферу. Окуляри прилягають непомітно до долоні, коли їх тримають. У симбіозі з м'яко розробленими рукотворними каботажними плитами з горіха чи ксиліту - древніх пиломатеріалів. Доповнюється лотками з волоськими горіхами у формі еліпса на три-десять склянок та піднос для їжі з пальцями. Лотки обертаються завдяки гладкій еліптичній формі.

Крісло

Tulpi-seat

Крісло Tulpi-design - це голландська студія дизайну, яка має приємний витончений, оригінальний та грайливий дизайн для приміщень у приміщенні та на відкритому повітрі, з основним акцентом на громадський дизайн. Марко Мандерс досяг свого міжнародного визнання за місцем Тулпі. Привабливе сидіння Tulpi додасть кольору будь-якому оточенню. Це ідеальне поєднання дизайну, ергономічності та стійкості з величезним фактором веселощів! Сидіння Tulpi автоматично складається, коли його пасажир встає, гарантуючи чисте і сухе сидіння для наступного користувача! Завдяки обертанню на 360 градусів сидіння Tulpi дозволяє вам вибрати власний погляд!

Міське Освітлення

Herno

Міське Освітлення Завдання цього проекту полягає в розробці міського освітлення в гармонії з тегеранським середовищем та привабливим для громадян. Це світло надихнуло вежу Азаді - головний символ Тегерану. Цей продукт був розроблений для освітлення навколишнього середовища та людей із тепловим світлом, а також для створення доброзичливої атмосфери з різними кольорами.

Бездротові Колонки

FiPo

Бездротові Колонки FiPo (скорочена форма "Fire Power") своїм привабливим дизайном називає глибоке проникнення звуку в кісткові клітини як натхнення дизайну. Мета полягає в тому, щоб видавати звук високої потужності та якості в кістки тіла та клітини його. Це дозволяє користувачеві підключити динамік до мобільного телефону, ноутбука, планшетів та інших пристроїв через Bluetooth. Кут розміщення динаміка був розроблений відповідно до ергономічних стандартів. Більше того, динамік здатний відокремити його від скляної основи, що дозволяє користувачеві заряджати його.

Освітлення Велосипедів

Safira Griplight

Освітлення Велосипедів SAFIRA натхненний наміром вирішити брудні аксесуари на рулі для сучасних велосипедистів. Інтегруючи передню лампу та індикатор напрямку в рукоятку, блискуче досягти мети. Також, використовуючи простір порожнистої ручки в якості салону акумулятора, максимально збільшується потужність електроенергії. Завдяки поєднанню рукоятки, світла велосипеда, індикатора напрямку та салону акумуляторної батареї, SAFIRA стає найбільш компактною та актуальною потужною системою освітлення велосипедів.