Дизайн журналу
Дизайн журналу
Торговий Центр

Yango Poly Kuliang Hill

Торговий Центр Цей дизайн спрямований на вивчення того, як подарувати захоплений досвід заміського ідилічного життя, який спонукає людей до гарного життя і змушує людей рухатися до східного поетичного житла. Дизайнер використовує сучасну та просту дизайнерську майстерність з натуральних та простих матеріалів. Зосереджуючись на дусі та нехтуючи формою, дизайн поєднує елементи ландшафтного дзен і культури чаю, любовні почуття рибалок, парасольку від масляного паперу. Завдяки обробці деталей він збалансовує функції та естетику та робить життя художнім.

Вілла

Tranquil Dwelling

Вілла Дизайн використовує дизайнерські прийоми формальної рівноваги як допоміжні засоби для передачі східної художньої концепції. Він приймає елементи бамбука, орхідеї, цвітіння сливи та ландшафту. Простий екран утворений розширенням бамбукової форми шляхом відрахування конкретної форми, і він зупиняється там, де повинен зупинитися. Планування вітальні та їдальні вгору та вниз визначають обмеження простору та втілюють східну перспективу просторою, яка є рідкісною та печворковою. Навколо теми простого життя та легкої подорожі, рухливі лінії чіткі, це нова спроба для середовища проживання людей.

Брендинг Салону Краси

Silk Royalty

Брендинг Салону Краси Мета процесу брендування - віднести бренд до категорії високого класу, подивившись та відчувши пристосування до світових тенденцій у макіяжі та догляді за шкірою. Елегантний у своєму інтер’єрі та екстер’єрі, пропонуючи клієнтам розкішний відпочинок, щоб відійти до самообслуговування, залишаючи оновлене. Успішне передавання досвіду споживачам було закладено в процес проектування. Тому салон Alharir був розроблений, висловлюючи жіночність, візуальні елементи, пишні кольори та фактури з увагою до тонких деталей, щоб додати більше впевненості та комфорту.

Розумна Кухонна Млина

FinaMill

Розумна Кухонна Млина FinaMill - це потужний кухонний млин зі змінними стручками спецій, які можна багаторазово використовувати. FinaMill - це простий спосіб підняти кулінарію із сміливим смаком свіжомелених спецій. Просто наповніть багаторазові стручки сухими спеціями або зеленню, зафіксуйте стручок на місці та натисніть кнопку, подрібніть точну кількість спеції, яка вам потрібна. Поміняйте стручки спецій всього за кілька кліків і продовжуйте готувати. Це одна шліфувальна машина для всіх ваших спецій.

Квартира

Nishisando Terrace

Квартира Цей кондомініум, що складається з 4 триповерхових будинків нижнього об’єму, стоїть на ділянці біля центру міста. Кедрові решітки, що оточують зовні будівлю, захищають конфіденційність та уникають стримування деградації корпусу будівлі через пряме сонячне світло. Навіть із простим квадратичним планом, спіральна 3D-конструкція, виконана шляхом з’єднання приватного саду різного рівня, кожна кімната та східчастий зал забезпечують максимальний об’єм цієї будівлі. Зміна фасаду кедрових дощок та контрольовані пропорції можуть дозволити цій будівлі продовжувати бути органічною та поєднуватися з миттєвими змінами в місті.

Сімейний Торговий Центр

Funlife Plaza

Сімейний Торговий Центр Funlife Plaza - це сімейний торговий центр для дозвілля та навчання дітей. Покликаний створити коридор гоночних автомобілів для дітей, щоб їздити на машинах під час покупок батьків, будиночок на дереві для дітей, який слідкує та грає всередині, "стелю-лего" із прихованою назвою торгового центру, щоб надихнути дітей на уяву. Простий білий фон із червоним, жовтим та синім, нехай діти малюють та розфарбовують його на стінах, підлозі та туалеті!