Дизайн журналу
Дизайн журналу
Ювелірні Вироби

odyssey

Ювелірні Вироби Основна ідея одісеї мономером передбачає покриття об’ємних, геометричних фігур з малюнком шкіри. З цього випливає взаємодію ясності та спотворення, прозорості та прихованості. Всі геометричні фігури та візерунки можна комбінувати за бажанням, змінювати та доповнювати доповненнями. Ця захоплююча, проста ідея дозволяє створити майже невичерпний діапазон конструкцій, ідеально співзвучних можливостям, пропонованим швидким прототипуванням (3D-друк), оскільки кожен клієнт може виготовити повністю індивідуальний та унікальний товар (відвідайте: www.monomer. eu-магазин).

Пиловарка Та Мітла

Ropo

Пиловарка Та Мітла Ropo - це концепція самоврівноваження пилу та мітла, яка ніколи не падає на підлогу. Завдяки невеликій вазі резервуара з водою, розташованому в нижньому відсіку пилоподібного посуду, Ropo зберігає рівновагу природним чином. Після легкого підмітання пилу за допомогою прямої губи посудини, користувачі можуть зв'язати мітлу та пилочки разом і відкласти її як єдину одиницю, без турботи про те, щоб вона ніколи не падала. Сучасна органічна форма має на меті привнести простоту в внутрішні простори, а функція гойдалки, що весело коливається, має намір розважити користувачів під час прибирання підлоги.

Крісло

Baralho

Крісло Крісло Baralho має яскравий сучасний дизайн, складений чистими формами та прямими лініями. Це крісло, виготовлене з складок і зварних швів на пластині з матового алюмінію, виділяється своїм сміливим приляганням, яке кидає виклик міцності матеріалу. Він здатний об'єднати в одному елементі красу, легкість і точність ліній і кутів.

Флагманський Магазин

Lenovo

Флагманський Магазин Флагманський магазин Lenovo має на меті покращити імідж бренду, надаючи аудиторії платформу для взаємодії та спільного використання за допомогою способу життя, обслуговування та досвіду, створених у магазині. Концепція дизайну задумана на основі місії здійснити перехід від виробника обчислювальних пристроїв до провідного бренду серед постачальників побутової електроніки.

Винна Етикетка

5 Elemente

Винна Етикетка Дизайн "5 Elemente" є результатом проекту, де клієнт довірився дизайнерському агентству з повною свободою вираження поглядів. Родзинкою цього дизайну є римський символ "V", який зображує основну ідею продукту - п'ять видів вина, переплетених в унікальній суміші. Спеціальний папір, який використовується для етикетки, а також стратегічне розміщення всіх графічних елементів провокують потенційного споживача взяти пляшку і розкрутити її в руки, доторкнутися до неї, що, безумовно, справляє глибше враження і робить дизайн більш незабутнім.

Упаковка Безалкогольних Напоїв

Coca-Cola Tet 2014

Упаковка Безалкогольних Напоїв Створити серію банок з кока-колою, котрі поширюють мільйони бажань по всій країні. Ми використовували символ T Wet Coca-cola (птах Ластівка) як пристрій для формування цих побажань. На кожну консервну банку було виготовлено сотні мальованих ластівок і ретельно розміщені навколо спеціального сценарію, які разом утворюють низку змістовних в'єтнамських побажань. "А", означає Мир. "Tài" означає Успіх, "Lộc" означає Процвітання. Ці слова широко обмінюються протягом усього свята і традиційно прикрашають Tết прикраси.