Дизайн журналу
Дизайн журналу
Обмежена Серія Ексклюзивних Вин

Echinoctius

Обмежена Серія Ексклюзивних Вин Цей проект багато в чому унікальний. Дизайн повинен був відображати унікальний характер розглянутого продукту - ексклюзивне авторське вино. Крім того, виникла вимога повідомляти про глибокий зміст у назві продукту - превосходні, сонцестояння, контраст між ніччю та днем, чорно-білі, відкриті та незрозумілі. Дизайн мав намір відобразити таємницю, приховану вночі: красу нічного неба, яка нас так вражає, та містичну загадку, приховану в сузір’ях та Зодіаку.

Навчально-Виховний Інструмент

Corporate Mandala

Навчально-Виховний Інструмент Корпоративний мандала - це абсолютно новий інструмент для навчання та навчання. Це інноваційна та унікальна інтеграція стародавнього принципу мандали та фірмового стилю, призначена для підвищення роботи в команді та загальної ефективності бізнесу. Крім того, це новий елемент фірмового стилю компанії. Корпоративна мандала - це групова діяльність для команди або індивідуальна діяльність для менеджера. Він розроблений спеціально для конкретної компанії і розфарбований командою або індивідуально вільно та інтуїтивно, де кожен може вибрати будь-який колір чи поле.

Крани

Electra

Крани Електра, яка не має окремої ручки, приваблює всіх завдяки своїй елегантності та розумному зовнішньому вигляду, вирішальне значення для унікальності для кухонь. Розсувний цифровий змішувач мийки забезпечує користувачам свободу пересування по кухнях, пропонуючи також дві різні функції потоку. На передній ділянці електрони електронний килимок надає вам доступ до всіх функцій, коли спрей поміщений у носик, або у вашій руці лише кінчиком пальця, яким ви можете керувати.

Виставковий Простір

Ideaing

Виставковий Простір Це корпоративний виставковий зал на Гуанчжоу дизайнерського тижня 2013 року, розроблений фірмою C&C Design Co., Ltd. QR-код, що відображається на світловому полі, - це веб-посилання підприємства. Тим часом дизайнери сподіваються, що зовнішній вигляд усієї будівлі може викликати у людей відчуття, наповнені життєвою силою, і тому демонструє творчість, якою володіє дизайнерська компанія, тобто «дух незалежності та ідею свободи», яку вони пропагують .

Тактильна Тканина

Textile Braille

Тактильна Тканина Промислова універсальна жакардова текстильна думка як перекладач для незрячих людей. Цю тканину можуть читати люди з хорошим зором, і вона призначена для того, щоб допомогти сліпим людям, які починають втрачати зір або мають проблеми із зором; для того, щоб вивчити систему брайля з дружньою та звичайною матеріалом: тканиною. Він містить алфавіт, цифри та розділові знаки. Не додано кольорів. Це продукт у сірій гамі, як принцип несприйняття світла. Це проект із соціальним значенням і виходить за рамки комерційного текстилю.

Крани

Electra

Крани Electra, що вважається представником цифрового використання в арматурному секторі, поєднує технологію з дизайном, щоб підкреслити цифрові вікові конструкції. Змішувачі, які не мають окремої рукоятки, приваблюють усіх завдяки своїй елегантності та розумному зовнішньому вигляду вирішальним для унікальності у вологих приміщеннях. Сенсорні кнопки дисплея Electra пропонують користувачам більш ергономічне рішення. "Eco Mind" змішувачів забезпечує максимальну ефективність використання в економії. Ця особливість особливо додає цінності майбутнім поколінням