Дизайн журналу
Дизайн журналу
Аналоговий Годинник

Kaari

Аналоговий Годинник Ця конструкція заснована на стандартному 24-годинному аналоговому механізмі (півшвидкісна годинна рука). Ця конструкція забезпечена двома висічками у формі дуги. Через них видно години повороту і хвилини рук. Годинна рука (диск) розділена на два сегменти різних кольорів, які, обертаючись, позначають час AM або PM залежно від кольору, який починає бути видимим. Хвилинна рука видно через більшу радіус дуги і визначає, який хвилинний проміжок відповідає набору за 30-30 хвилин (розташований на внутрішньому радіусі дуги) та 30-60 хвилин (розташований на зовнішньому радіусі).

Сучасний Платтяний Ледачок

Le Maestro

Сучасний Платтяний Ледачок Le Maestro революціонізує взуттєве взуття, включаючи титановий «матричний каблук» з титановим металевим прямим металом (DMLS). "Матричний каблук" зменшує візуальну масу ділянки на підборах і демонструє структурну цілісність взуття. Щоб доповнити елегантний вамп, для чіткого асиметричного дизайну верху використовується високозерна шкіра. Інтеграція п’яткової секції у верхню частину тепер складена у витончений і вишуканий силует.

Дослідницький Брендинг

Pain and Suffering

Дослідницький Брендинг Ця конструкція досліджує страждання в різних шарах: філософському, соціальному, медичному та науковому. З моєї особистої точки зору, що страждання і біль виникають у багатьох обличчях та формах, філософських та наукових, я вибрав гуманізацію страждань і болю як свою основу. Я вивчав аналогії між симбіотичним за своєю природою та симбіотичним у відносинах між людьми, і з цього дослідження я створив персонажів, які візуально представляють симбіотичні відносини між стражданням та страждальником, а також між болем і тим, хто болить. Ця конструкція є експериментом, а глядач - суб'єктом.

Цифрове Мистецтво

Surface

Цифрове Мистецтво Ефірна природа твору породжує щось відчутне. Ідея походить від використання води як елемента для передачі концепції наплавлення та буття поверхні. Дизайнер захоплюється формуванням нашої ідентичності та ролі, яку оточують нас у цьому процесі. Для нього ми «повертаємось», коли показуємо щось із себе.

Чайник І Чашки

EVA tea set

Чайник І Чашки Цей спокусливо елегантний чайник з відповідними чашками має бездоганний вилив і з ним приємно брати участь. Незвичайна форма цього чайного горщика з носиком, який змішується і росте з організму, особливо добре піддається гарному виливу. Чашки універсальні та тактильні, щоб по-різному триматися у ваших руках, оскільки у кожної людини є свій підхід до проведення чашки. Випускається в глянцевому білому кольорі з серебряним покриттям з кільцем або чорним матовим порцеляною з глянцевою білою кришкою та білими облямованими чашками. Фільтр з нержавіючої сталі встановлений всередині. РОЗМІРИ: чайник: 12,5 х 19,5 х 13,5 чашки: 9 х 12 х 7,5 см.

Годинник

Zeitgeist

Годинник На годиннику відбивається zeitgeist, який асоціюється з розумними, технологічними та довговічними матеріалами. Високотехнологічна грань виробу представлена напівторовим корпусом та дисплеєм часу (легкі отвори). Вуглець замінює металеву частину, як пережиток минулого і підкреслює функціональну частину годинника. Відсутність центральної частини свідчить про те, що інноваційна світлодіодна індикація замінює класичний годинниковий механізм. М’яке підсвічування можна регулювати під улюблений колір власника, а датчик світла буде стежити за силою освітленості.