Дизайн журналу
Дизайн журналу
Карта Повідомлень

Pop-up Message Card “Leaves”

Карта Повідомлень Листя - це листівки із зображеннями спливаючих мотивів листів. Світліші повідомлення виразним штрихом сезонного зеленого. Поставляється в комплекті з чотирьох різних карток з чотирма конвертами. Якісні конструкції мають силу змінювати простір та трансформувати свідомість своїх користувачів. Вони пропонують комфорт для перегляду, утримання та використання. Вони пройняті легкістю та елементом сюрпризу, збагачуючи простір. Наші оригінальні вироби розроблені з використанням концепції Life with Design.

Брошка

Chiromancy

Брошка Кожна людина унікальна та оригінальна. Це видно навіть на візерунках на наших пальцях. Намальовані лінії та знаки наших рук теж досить оригінально. Крім того, кожна людина має цілий ряд каменів, які за своєю якістю близькі до них або пов’язані з особистими подіями. Всі ці особливості надають мислячому спостерігачеві стільки повчальних та привабливих, що дозволяє створювати персоналізовані прикраси на основі цих ліній та знаків окремих речей. Цей вид орнаменту та прикрас - формує ваш Особистий арт-код

Календар

Calendar 2014 “ZOO”

Календар Комплект ремесла для паперу ZOO легко зібрати. Ні клею, ні ножиць не потрібно. Зберіть, встановивши разом деталі з однаковою маркою. Кожна тварина складе двомісячний календар. Якісні конструкції мають силу змінювати простір та трансформувати свідомість своїх користувачів. Вони пропонують комфорт для перегляду, утримання та використання. Вони пройняті легкістю та елементом сюрпризу, збагачуючи простір. Наші оригінальні вироби розроблені з використанням концепції Life with Design.

Виробництво / Постпродукція / Мовлення

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Виробництво / Постпродукція / Мовлення Ашхабадський телерадіоцентр (телевежа) - монументальна будівля, висотою 211 м, розташована на південній околиці Ашхабаду, столиці Туркменістану, на пагорбі 1024 м над рівнем моря. Телевежа - головний вузол для виробництва радіо і телепрограм, постпродукції та мовлення. І це один з найкращих прикладів найсучасніших цифрових технологій. Телевежа зробила Туркменістан першопрохідцем у наземному ефірі високої чіткості в Азії. Телевежа - найбільша інвестиція в технологію за останні 20 років в мовлення.

Колісний Навантажувач

Arm Loader

Колісний Навантажувач Навантажувач, який працює в основному на нерівномірних місцях, може спричинити водій сильну хворобу руху, а також викликати швидку втому. Однак 'ARM LOADER' дозволяє розпізнавати координатні точки на землі і допомагає сидінню водія бути стійким і не коливатися. Тому це допомагає водієві не відчувати втому і дозволяє безпечно виконувати свою роботу.

Календар

Calendar 2014 “Safari”

Календар Сафарі - це паперовий календар тварин. Вийміть і зберіть 6 аркушів з двома місячними календарями з боків. Складіть корпус і ділянки суглобів уздовж складок, подивіться на позначки на суглобах і з'єднайте разом, як показано. Якісні конструкції мають силу змінювати простір та трансформувати свідомість своїх користувачів. Вони пропонують комфорт для перегляду, утримання та використання. Вони пройняті легкістю та елементом сюрпризу, збагачуючи простір. Наші оригінальні вироби розроблені з використанням концепції Life with Design.